Lite mer uppdatering

Hej där! Och ursäkta för den obefintliga uppdateringen. Hoppas iallafall att alla har haft en bra jul och ett gott nytt år!
Nu när det är ett nytt år och det börjar närma sig årets avresor så hade vi tänkt att skriva lite inlägg om vad man kan tänka på, hur värdfamiljen var osv. Peppa och förbereda er helt enkelt! :D (ska bara upplysa Becca om mina planer också, hahaha, har inte sagt det än)
 
För ett tag sen fick vi iallafall en jättefin och rolig kommentar från Melissa, som hade rätt många frågor som jag tänkte svara på även här! :)
 
" Men jag är såhär ganska shoppinggalen och jättenyfiken på de affärer i England som inte finns i Svergie, och ni ''slösade'' ungefär
5000-6000 och är det mycket eller lite om man vill shoppa ganska mycket? Jag såg ju va Ida köpte och det är nog något liknande vad jag skulle komma hem med :) Otroligt fina saker! 1D saknar också :D:D"
 
Svar: Jag hade med mig 6 000, men dumt nog hade jag inte köpt Explorer Pass, vilket man som tur var kunde köpa där, men det kostade också runt 60 pund (asså runt 650 kr) och så var man tvungen att köpa ett busskort för 40 £, så bara på det försvann ju en del pengar. Dessutom var det småutgifter, typ om man ville åka med på laserdomespel så kostade det kanske runt 10 £, några var billigare som 4 £, ville man gå på Madame Tussauds i London och/eller gå på musikal så kostade det också över 30 tror jag. Plus att man ju köpte massa smågrejer, som godis, kollegieblock,  macka, mer godis, vykort, godis så själva shopping asså som i kläder, skor, böcker och 1D - saker vet jag faktiskt inte hur mycket jag slösade på.. Men jag hade med mig 6 000 och när jag kom hem tror jag jag bara hade ca 800 kvar om ens det ;)
 
Hon hade också lite fler frågor om t.ex packningen och värdfamiljen, men det tänkte vi ta upp i ett annat inlägg! =)
En fin bild på några av mina fina och galna kompisar från språkresan!
 
Tänkte avsluta det här inlägget med att säga att både jag och Becca verkligen tycker att ni borde åka på språkresa! Förstår att det finns många som tvekar, inte vill åka själva, är rädda för att de inte ska träffa kompisar, men ta det bara lugnt! Allt sånt löser sig!
Jag kände själv att jag ville göra den här resan till min egen och åka själv och jag oroade mig såklart för att jag inte skulle få några vänner, men det fick man!! Fick jättemånga, både killar och tjejer från Sverige, Danmark, Norge, Spanien och Finland! Om man tänker på någon speciell person från resan nu och känner att man saknar henne/honom så börjar man också tänka på andra och känner bara "och HENNE saknar jag, och ååh han vore sjuukt nice att träffa igen!" och till slut har man i princip räknat upp alla! ^^
 
Själv var jag på jullovet uppe i Norrland och hälsade på Maja och Frida, två av dom jag kom närmast och vi hade jättekul! :D Saknar dom massa mycket! (de är förresten den blonda o brunhåriga tjejen bakom Piia som står och hukar lite och håller i en systemkamera)
 
Så alltså, ÅK ÅK ÅK!! MAN HAR SÅ SJUKT KUL OCH SAKNAR DET JÄTTEMYCKET EFTERÅT!! Skulle i princip göra vad som helst för att få uppleva en dag i Torquay igen!
 
Ha det fint och kommentera gärna mycket, det ger oss mer lust att skriva! Och tipsa gärna om ni också har språkresebloggar!
Puss och kram! /Ida
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: BYSOFIA

Hoppas du har en fin kväll fina du!

Om det intresserar så delar jag med mig om min kämpar glöd genom att bli fri från min egna sjukdom, tiden då huset brann upp och man var tvungen att börja om från ruta ett, ett år sedan då min far lämnade oss på bara fem veckor, FUCK cancer. Hur jag kämpar vidare, och nu som inflyttningen till Stockholm. Mitt brinnande intresse för mode som jag delar med mig genon outfits, mina modell jobb för nelly, tips och massa mer. Hoppas det finns något för dig och att vi ses i bloggen. BYSOFIA.SE

2013-02-10 @ 22:02:14
URL: http://bysofia.se
Postat av: ISOLA

Fin blogg :)

2013-02-13 @ 11:06:57
URL: http://isolation.blo.gg
Postat av: S E M L A N <3

Fin blogg! <3

2013-02-15 @ 16:38:48
URL: http://bystess.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej :) Har tävlingar i bloggen, var jätte gärna med!

Mössa: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-mossa.html

2 valfria kuddfodral: http://millahoman.blogg.se/2013/february/vinn-kuddfodral.html

Valfri vara från Kläppi: http://millahoman.blogg.se/2013/february/vinn-valfri-vara.html

Femtio Nyanser av honom-trilogin: http://millahoman.blogg.se/2013/february/vinn-femtio-nyanser-av-honom-triologin.html

Valfri vara från evasunderkläder: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-valfri-vara.html

ha det bra! kram // Millah

2013-02-17 @ 16:29:09
URL: http://millahoman.blogg.se
Postat av: Alicia

Hejhej! Jag ska på språkresa i sommar och undrar hur mycket pengar jag bör ta med mig? Hur mycket hade du? :)

Svar: Hej! Jag tror både jag och Becca hade runt 6 000 med oss :) Och vi klarade oss perfekt på det! Sen var det en del som hade med sig både mindre och mer, det är ju olika hur mycket man tror man kommer göra av med :)
Rebecca & Ida

2013-03-09 @ 10:11:56
URL: http://awillbo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0