Språkresebloggar 2013

 
Hej alla fina! Jag såg idag att vi fortfarande har en del unika besökare, och eftersom vi inte uppdaterar här längre så tänkte jag istället göra en liten lista med länkar till språkresebloggar som ska åka denna sommar! :)
 
Bournemouth:
Angelica
Maja
 
Torquay:
Elin och Kajsa
Asta
Johanna
 
Hastings:
Elin
 
Boston till Miami:
Rebecca
 
Brighton:
Felicia
 
Vill du också bli länkad så är det bara att kommentera här så länkar vi dig! :) STS brukar också ha en lista över folk som har bloggar, så om ni vill hitta fler så kolla där! :)
Tycker förresten det är jättekul att det är så många som har språkresebloggar i år, speciellt om Torquay! ;) När vi skulle åka fanns det inte alls många Torquay-bloggar att kolla på.
 
En bit av Torquay's hamn
Delar av Torquay som man aldrig var i.. ^^
Skolan! Och alla ni som ska till Torquay, om ni får George som lärare (om han jobbar i år) så ska ni vara jätteglada, han är gryyyym, hahahaha så jävla skön!Hamnen från ett annat håll
Början på Torquay's stora shoppinggata
Parken mitt i Torquay :)
Vid hamnpromenaden på väg mot stranden (som man kan se lite)
Ben and Jerry-café
 
OBS: Om ni ska låna några av våra bilder måste ni kommentera det här på bloggen och länka till vår blogg! Det är jag och Rebecca som tagit alla!
 
Becca, min kära kamrat som jag har den här bloggen med, har förresten vunnit ett år som utbytesstudent i USA, så om ni vill läsa om hennes år där så kan ni göra det hääär! (usch vad jag kommer sakna min bärfis!)
 
Och till er som ska åka i år/nästa år/någon gång i framtiden: Njuuuuuuuuuuuuuut! Både av tiden innan resan och under tiden, för det är sååå roligt och man saknar det hur mycket som helst sen när man kommer hem.
Jag var förresten och såg One Direction konserten förrförra veckan och då träffade jag hela 7 kompisar från språkresan, och bodde sen i några dagar hos en tillsammans med en annan! Utan språkresan hade jag antagligen inte haft någon att gå på konserten med och hade sen fått åka hem dagen efter, så jag är jättejättetacksam över alla fina vänner jag fått från det!
 
Hoppas ni alla har det underbart på era språkresor! Har ni frågor är det bara att kommentera här!
Puss och kram! //Ida
 

RSS 2.0