EN PYTTEYNKA LITEN MÅNAD KVAR!

WOoohhoo, precis som becca skrev så är det bara eeen yttepytte miniliten månad kvar till Torqqquaaay!! :D Så jäkla taggad så det finns inte! Kommer bli sjukt underbart! Även fast jag inte tror att jag riktigt har fattat det än ^^ ;D Trots att jag precis som Rebecca bokade i Augusti ;)



Hoppas på fint väder i England så att vi kan bada och sooolaa! :D
Och som det djur-freak som jag är hoppas jag såklart på att t.ex värdfamiljen har ett par gosiga husdjur! ;)

Alla bilderna är tagna från en semester i Grekland förra året! :)
Måste föresten skriva att det är roligt att det är så många som hittar hit och kommenterar! Fortsätt så! :D

Ha det bra! //Ida :)

EN MÅNAD

Idag är det exakt EN MÅNAD tills vi åker. Hur sjukt är inte det? Jag bokade den här resan i Augusti förra året och då kändes det som om jag aldrig skulle åka och nu är det bara en månad kvar. EN MÅNAD, TRETTIO DAGAR.
Helt galet. Eftersom jag är knäpp så kommer jag antagligen ta fram mig resväska och börja packa idag.
Men nu ska jag ha matte, vi ska få reda på våra nationellaresultat. Nervööööst.
Hejdå!!


VÄRDFAMILJEN PÅ MYPAGE

Såg att vi hade fått en kommentar från Elvira som undrade var på My Page man hittade värdfamiljen så tänkte att jag kunde göra ett inlägg och visa då hon inte hade någon blogg.
Som ni ser så är det först en ruta med My Info och sen My Booking och sen när man har fått en värdfamilj så kommer det upp en tredje ruta med My host family och flygtiderna som tidigare var tredje rutan åker ner ett snäpp.
Väldigt lätt att hitta alltså så ni behöver inte vara oroliga över att missa det! :)

MARDRÖM

Hade min första mardröm om Torquay-resan i natt.
Jag skulle åka hemifrån om sådär tio minuter så jag började få jätte bråttom, men sen insåg jag att jag inte hade packat än så jag bara drog fram en jätte liten resväska och slängde ner lite kläder och sen fick jag åka.
När jag väl hade kommit till stället där vi skulle samlas (det var i ett församlingshem utanför en kyrka av någon anledning) så insåg jag att jag inte hade några kläder som jag skulle behöva med mig, och att jag inte skulle ha plats att köpa något eftersom jag tog en sån liten väska. Insåg att jag hade glömt passet och alla pengar. Ingen jag kände var där heller, varken Ida, Daniella, Lottie eller någon annan jag hade pratat med innan och alla STS ledare var jätte förvirrade och ingen visste vilka de var när jag frågade efter dem. Allt var kaos och jag bara stod där och grät för att jag visste inte vad jag skulle göra.
Jag har alltid en massa sånna här drömmar innan jag åker någonstans, särskilt om jag ska åka utan mina föräldrar. Innan jag skulle åka till England på klassresa i 6an så drömde jag att jag glömde bagaget varje natt i en vecka innan jag skulle åka. Jag vet inte varför, men jag antar att det är något sorts undermedvetet sätt att inte glömma något hemma. Haha.
Men man blir ju lite rädd att något sånt här kommer hända i verkligheten sen..
Vi får hålla tummarna på att det går som det ska, haha.
Brist på passande bilder! Får bli en jag tog förra helgen. Älskar hur varmt det är nu, wihooo!

Tomt från min sida

Hejhej! Nu kommer ett inlägg från mig (Ida). Var ju ett tag sen. Anledningen till det är väl först och främst att jag inte har fått min värdfamilj ännu (villll ockssåå!) så det har alltså inte hänt så mycket på språkrese-fronten för mig. Mer än att dagarna tickar ner himla fort nu och nu är det bara 40 små ynka dar kvar! När jag bokade var det 308! hahah :) Ååh, så himla nära nu! Hahaha, lite sjukt, men det är först nu som jag börjar fatta att jag verkligen kommer gå runt där, vara där och leva i Torquay i tre hela veckor i sommar! Kommer vara så annorlunda mot hemma! Men guuuud va underbart det ska bli! Så jäääääääkla taggad så det inte är sant! :D

Annars då? Tja, mitt liv rullar på riktigt bra :) Umgås med underbara vänner, spelar fotboll och läser oså :) Senast idag hade jag en match mot Hörnebo (kanske någon som känner igen det? Annars har ni lärt er ett nytt lag) som vi vann mot med 2-1 och det var ett tag sen som vi vann så det känns skitgött! Speciellt eftersom vi spelade grymt bra! :)

Hoppas allt är bra med er och att även jag snart får reda på min värdfamilj! När jag får det så blir det ett inlägg här direkt! :)


Inte en jätte rolig bild kanske men bättre än inget ;)

Hahah, vet ni vad jag precis hittade? När jag sökte på "torquay" på bloglovin så hittade jag vår blogg ;) Hahah, Becca måste lagt till oss där :) Så om ni vill kan ni ju alltid följa oss där!

Tänkte även passa på och tipsa er om Elins blogg :) Hon ska till Torquay 14/7 - 3/8 :)

Adjööö! :)


HOSTFAMILY

OMG VET NI? LOGGADE PRECIS IN PÅ MYPAGE OCH SÅG VÄRLDENS UNDERBARASTE SAK!
JAG HAR FÅTT VÄRDFAMILJ!
Ska bo hos Mr Vernon Fey lite utanför Torquay! GRYMT SOM TUSAN!
Hans telefon nummer står också på sidan så ska nog ringa honom någon dag. Om jag vågar vill säga!
Håller på att stalka hans adress och neighbourhood på google maps nu, haha. Ser jätte fint ut faktiskt!
Undrar om det bara är han eller om han har en fru också? Hoppas nästan det.
Jag och Daniella, min kompis, håller på och freakar ut över att han heter Vernon eftersom Harry Potters morbror heter det och vi är väldigt stora potterheads (harry potter-fans). Ni skulle ha sett mig när jag såg namnet jag typ skrek rätt ut och sprang iväg och ringde Daniella (som inte svarade dock) "HAN HETER VERNON HAN HETER VERNON!!!" Kan ju säga att min syster tittade lite konstigt! Men hon börjar nog bli van nu. Haha.
Jag tror att det ser ut ungefär såhär, även om inte detta är huset som vi ska bo i! Nåt liknande iallafall :)

ÅÅH ÄNTLIGEN! :D

Såg mitt sms som becca skickade först imorses, men ni kan ju gissa att jag flög upp från sängen! Hahah.
Tog direkt med mig min laptop och rusade förbi mina stackars små hungriga marsvin som stod och skrek o ville ha mat, in till köket och visade mamma!  Blev lite förvånad över att vi ska samlas redan kl.6, har alltid föreställt mig det senare, men jaja, vi kommer ju iväg tidigare då! :)

Men eftersom jag bor i Mariestad så kommer jag och mamma åka till mormor i Borås dagen innan och sova där, så behöver vi inte åka mitt i natten :) Tar ju typ 3 timmar till gbg härifrån (tror jag? :o) och typ 2 till Borås.. Eller? Men det kan väl inte va bara en timme mellan Borås och gbg? Ääh skitsamma, jag kan verkligen inte min geografi och ni bryr er nog inte ett skvatt.. ;)


Aah, nu är det verkligen inte långt kvar!! :D 51 dagar bara!! Så himmlaa taggad!!
Kommer bli så sjukt azum så det inte är sant! :D

Ha en bra dag! //Ida


FLYGTIDER!!

JAPP! VI HAR FÅTT FLYGTIDERNA!
Börjar ångra lite att vi inte valde att åka från Köpenhamn eftersom vi ändå ska mellanlanda där, men så kan det vara! Nu kommer få åka hemifrån runt 3.00 på natten innan, men det gör ju inget. Kommer antagligen definitivt vara för taggad för att kunna sova ändå.
Nu håller jag på att messa runt till alla (Ida, Lottie och Daniella) (Lottie och Daniella är mina kompisar som jag ska åka med!) och sprider ut att vi har fått flygtiderna, vet inte om de har sett det än.
Nu vill jag bara veta värdfamiljen också!
ÅH, FÖR TAGGAD! KAN INTE VÄNTA!
Nu ska jag sova, drömma om Torquay! GODNATT HÖRNI!

MYPAGE

Igår klockan 12:05 trillade mejlet in och gjorde en glad Rebecca ännu lite gladare.
Testade att logga in så fort jag såg mejlet och det gick! Står dock ingen information som jag inte redan visste om på sidan utan det står bara destination (Torquay), departure town (Göteborg), course type (STS International) och så vidare!
Känns jäkla bra att ha lösenordet nu iallafall, det är nära nu!
59 dagar, det kommer gå så jäkla fort!
Nu ska jag gå ut i det fina vädret en stund hade jag tänkt, vi har runt 20 grader här i Växjö, det gillas!!

RSS 2.0