WE'RE ALIVE!

Hallå!
Det händer inte så mycket i Torquay-världen just nu, vilket resulterar i en ganska död Torquay-blogg!
Nästa vecka får vi förhoppningsvis inloggningsuppgifterna till MyPage (sidan där vi kommer hitta flygtider, värdfamiljer och så vidare!). Hade hoppats att vi skulle få dem denna veckan, men det fick vi tyvärr inte.
Nu hinner jag inte skriva mer, skulle väl egentligen bara titta in och berätta att vi lever.
Nästa vecka blir det förresten bara jag som bloggar, eftersom Ida ska till Paris från måndag-torsdag, tror jag det var.

Papper att skriva under

Hejhej! Det här kommer nog inte bli ett jätte intressant inlägg, tänkte mest skriva och visa bilder på 2 papper som jag & min mamma håller på och skriver under just nu :) Det är papper som säger att målsman är medveten om reglerna som gäller, att jag kan få medecinisk hjälp om jag råkar ut för något och lite sånt :)Hahhaha, och om ni la märke till att vi ringat in 2 saker men hoppat över från "Är ditt barn fullt frisk" så kan jag förstå att det ser lite roligt ut att det var just den vi inte svarat på ^^
Men anledningen till att vi inte har svarat på den är pga att jag har klumpfot, vilket inte är något farligt alls, det va bara en muskel i högerbenet som fattades när jag föddes så min fot var vriden typ bakåt. Men vi visste inte om vi skulle skriva med det eller inte. Det är ingenting jag påverkas av i vardagen (min häl flyger uppåt lite om jag typ sätter mig på huk, högerbenet är tjockare än det andra och den högra foten är kortare änd en andra), men vi brukar skriva med det när vi skickar in till skolan o såna grejer så därför blev vi lite osäkra ;)

Ååh herregud, nu blev det här inlägget, som jag redan innan förstod skulle bli ointressant, ett inlägg som handlade om min fot.. herregud..

Hahah, aja, det får väl gå.. ;) Hejsvejs! :)

PACKLISTA

Hade lite tråkigt här hemma (och längtade jätte mycket till Torquay!) så bestämde mig för att göra en packlista! Tog lite snabba bilder med iphonen men lägger nog upp hela här på bloggen sen när jag är helt klar! Hoppas ni ser vad det står.
Puss! - Rebecca
(P.S Ni har väl sett att vi har varsin kategori till våra inlägg så att ni lätt kan se vem det är som har skrivit?)

 


ÄNTLINGEN!

Gissa vad som låg i min brevlåda när jag kom hem idag? Okej, eftersom ni kanske redan har läst Idas inlägg så kanske ni redan vet. Men jag tänker skriva det här iallafall. ETT BREV MED INFORMATION FRÅN STS!!!
Har väntat hur länge som helst på detta nu så jag är asglad!
Det som låg i brevet var en ABC-bok, Viktig information, Information om MyPage och viktiga resedokument, Membership card, och sånna där lappar man ska sätta på bagaget! TAGGAAAAA! 70 dagar kvar nu!

Brev från sts!

Idag har jag äntligen fått brev från sts! :D I det låg papper om resan, ABC-handboken, sånt där papper där man kan skriva sitt namn som man fäster runt resväskan och lite annat smått och gott! :)
Som ni ser så står det rätt mycket i ABC-handboken :)

Hahah, pratade precis med Rebecca som blev helt lyrisk när jag frågade om hon fått brevet och hon slängde sig iväg mot sin brevlåda ;D Hahah, skön tjej det där!

I brevet låg också ett papper om My Page -idan som alla som åker med sts får på sts.se :) Där kommer vi kunna läsa flygtider och vad för värdfamilj vi ska bo i osv. Tillgång till den sidan får vi nästa vecka! :D

Det låter som att Rebecca har fått det, hon är säkert i full fart med att riva upp det nu, så jag avrundar här :)
Ha en bra dag!

Idas presentation

Hejhej! Tänkte göra som Rebecca och göra ett presentationsinlägg! :)

Jag heter alltså Ida, i februari fyllde jag 15 bast och jag bor i den lilla staden Mariestad som ligger vid Vänern!
Förutom att gå i skola (och plugga..) så tränar jag fotboll 4 gr i veckan där jag är målvakt :)
Jag gillar också att vara med mina kompisar, har två bästisar (o grannar) som upptar mycket av min tid. :) 
Jag tycker om att läsa böcker, är ett stort fan av One Direction och har 2 st marsvin som heter Oden och Birk :)
Resor är också ett intresse, en av anledningarna till att jag ville åka på språkresa! :)

Hoppas precis som Rebecca att vi får information av sts den här veckan! Vill så gärna åka nuuu! Samtidigt så är det roligt att ha något att se fram emot och jag vet att när vi väl är där så kommer tiden gå jätte fort!

Tänkte slänga in 2 bilder på mig också :)


Känner mig inte helt bekväm med att bara slänga upp ett ego-pic sådär så därför fick den fina bilden här över också komma med ;)

Ha en bra dag! :) Adiooos.


PRESENTATION!

Hallå Hallå!
Rebecca här. Tänkte bara titta in och presentera mig lite innan jag ska gå och lägga mig.
Jag är 15, snart 16 år gammal och går alltså i nian. Jag är väldigt intresserad av fotografering så ni kommer säkert hitta en massa bilder ifrån Torquay här på bloggen både under och efter resan!
Jag tycker också om böcker, musik och kakor.

Jag läste på STS facebooksida att vi antagligen skulle få hem lite information denna veckan och jag är så taggad! Jag vill ha flygtider och värdfamilj och ABC-boken med all information om språkresor.
Nu ska jag sova så hörs vi antagligen snart igen. Ha det bra!
73 dagar kvar! 
Edit: Ida la ju upp en bild på sig själv, smart som hon är. Här kommer en på mig!


Första inlägget!

Hejhej! Tänkte köra första inlägget nu. I den här bloggen kommer jag (Ida) och Rebecca att skriva lite om vår kommande språkresa till Torquay! Vi kommer skriva lite innan, när det börjar närma sig ännu mer, hur vi förbereder oss och annat. Och vi kommer även försöka skriva här när vi väl är i Torquay om vi går på internetcafé eller kan ha internet hemma hos värdföräldrarna! :)

Efteråt kommer vi såklart att bomba stället med bilder och texter! Så det här kommer bli lite som vår resedagbok! Fast jag kommer också ha med en vanlig skrivbok att skriva i varje dag :)

Vi kommer åka med sts, international den 30/6-20/7, alltså tre veckor.
Alla bilder är från google. :)

Om det är några mer som ska åka på språkresa i sommar så får ni gärna kommentera! :)

Ha det bra! //Ida

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0