Hejdå Vernon

Jaa, som Ida skrev i sitt förra inlägg så har min hostfamily försvunnit och jag är återigen utan värdfamilj.
Känns lite surt såklart, men bara jag får en ny snart så blir det nog bra iallafall.
Så fort jag kommer hem igen (är i min sommarstuga just nu) så är det dags att börja fixa allt med packning och växla pengar och lite sånna grejer.
Eftersom det var några månader sen jag skrev min packlista är det nog dags att uppdatera den lite. Kommer knappt ihåg vad jag skrev upp på den, haha. :)
Men jag har nog ganska stor koll på vilka kläder jag vill ha med mig. Den största frågan kommer nog bli hur många böcker jag ska ha med mig. Hur många hinner jag läsa? Kommer jag köpa några där? (Nästan 100% säker på att jag köper minst en engelsk Harry Potter bok) Hur många får jag plats med? Får jag plats med dem på vägen hem igen? Aah, svårt.
Ska ha med mig minst två Harry Potter böcker iallafall. Började med mitt årliga sommar-omläsande av böckerna för någon dag sen så jag läste ut första igår och är igång med andra nu. Så det blir nog att jag tar med mig Fången från Azkaban (trean) och Flammande bägaren (fyran).
Ni antecknar det här va?
Ett helt blogginlägg om böcker. Jag har ganska lätt att prata om det kan jag ju säga, och glömmer lika lätt att andra kanske inte är så intresserade. Haha :D
Men nu ska jag sluta babbla! Skriver så fort det händer något på värdfamiljsfronten.
Ha det bra!
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej! :) Det skulle vara roligt om du skulle vilja vara med i min fototävling, direkt länk: http://nnnina.blogg.se/2012/june/fototavling-d.html

2012-06-24 @ 11:28:21
URL: http://nnnina.blogg.se
Postat av: Rebekka!

Hei! :D Fin blogg forresten ;) du høyrest ut som om du leser masse :) eg veit ikkje om eg skal ha med meg noken bøker :) men eg e sjøl veldig glad i Harry Potter = ) Hygglig om du ville komentere på min og Anna sin blog og om du vil :D

2012-06-24 @ 22:30:52
URL: http://rebekkaoganna.blogg.no
Postat av: Anneli

Allt bra?:D

2012-06-24 @ 22:41:18
URL: http://Anneliih.blogg.se
Postat av: Anonym

Nice blogg! :D

Allt bra?

http://swaxu.bloggplatsen.se

2012-06-25 @ 02:17:48
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hejsan, nu kommer du säkert att skippa denna kommentaren men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier "jag syr" och "åsikter&tankar" det är utav de jag vill bli känd med på bloggen. Vem vet du kanske gillar min blogg? :)
Annars planer för sommaren? :)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-06-25 @ 03:47:45
URL: http://jaasses.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0