PACKLISTA

Hade lite tråkigt här hemma (och längtade jätte mycket till Torquay!) så bestämde mig för att göra en packlista! Tog lite snabba bilder med iphonen men lägger nog upp hela här på bloggen sen när jag är helt klar! Hoppas ni ser vad det står.
Puss! - Rebecca
(P.S Ni har väl sett att vi har varsin kategori till våra inlägg så att ni lätt kan se vem det är som har skrivit?)

 


Kommentarer
Postat av: madurk

Hejsan!

Ehm... känn dig inte inträngd på något vis eller så men jag tänkte bara ge dig ett tipps som jag kom på när jag läste din packlista.

Jag har själv varit på konfirmations resa till Eastbourne i 3 veckor, och gjorde då det väldigt dåliga draget att packa ner alldeles för mycket saker (på hemresan fick jag slänga allt i min nessesär, posta ett packet med 5 kilo till sverige och ha på mig 9 TRÖJOR för att klara viktgränsen, vilket jag tillslut gjorde med 2 hg.) Och för att samma öde inte ska hända dig (för tro mig det var INTE roligt) så skulle jag, om jag var du, lätta lite på lasten. Känn dig inte pressad på något sätt att det jag skriver nu, men såhär skulle jag packa:Ta med mig 1, max 2 par jeans ( du ska ju trotts allt till Torguay = värme större delen av resan. (jag hade med mig ett par jeans och använde dem faktiskt bara en enda gång))

2 par shorts kanske, troligtvis hittar man ett par till fina i någon rolig butik i england. Och sen får man faktiskt tvätta hos värdfamiljen.

Och för guds skull ta inte med dig 9 par skor... MAX 4. Jag tog med mig 7 par skor och köpte 4 par, och seriöst var det kasnke 3 av dessa par jag använde under resan. Jag ska nu på språkresa och kommer ta med mig 3 par skor: Flippflopps, gladiator sandaler & joggingskor. Sen kommer jag shoppa loss på converse och sådant när jag kommer fram.Jag gissar att du kommer shoppa en del och sådär? Isånnafall är det verkligen inte nödvändigt att ta med sig den mägnd kläder du skrev upp... För du behöver kanske kläder för max en veckas bruk, sen kan du använda dina fina nyshoppadekläder under resan.Hoppas du inte blir vettskrämd av vad jag just skrev, eller förudmjukad. Det var bara ett litet tipps, som du själv sen får bestämma vad du vill göra med... För vem vet jag kanske bara är en tokig gumma eller nått?

Haha, nerå....

Hoppas du får en fin resa! ;)

2012-04-23 @ 20:35:33
URL: http://madurksresor.blogg.se/sprakresa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0